Nyugdíj


Egzisztencia csomag


Biztosítani nyugdíjas éveink anyagi nyugalmát, egy felelősségteljes döntést takar.

A nyugdíjas évek anyagi biztonságának megteremtése sok fejtörést okoz.Egyre inkább látható, hogy az állami biztosított nyugdíj nem elég arra, hogy biztosítsa a nyugalmazott életszínvonalát.

Egyre többen keresnek valamilyen kiegészítő megoldást, hiszen az időskor méltóságát és békéjét veszélyezteti az a szűkölködés, amit az állami nyugdíjakból való megélés jelentene.

Készülünk nyugdíjas éveinkre. Tudjuk, hogy jövedelmünk jelentősen csökkenni fog, s csak magunkra számíthatunk. Aktív korunkban, idejében el kell kezdeni nyugdíj-kiegészítés célú megtakarításainkat, hogy minél nagyobb mértékben ellensúlyozni tudjuk a nyugdíjba vonulás okozta jövedelemcsökkenést.

 

Last Minute

Most még önnek is segíthetünk !

Nem mindegy, hogy a dolgozó évek leteltével a boldogság, a béke és a szerető gondoskodás, vagy anyagi gondokkal terhes nehéz nyugdíjas kor veszi kezdetét.

E korszak számos új élményt tartogat. A munka, karrierépítés kérdése háttérbe szorul, míg a család, az unokák, a szeretteinkről és a méltó búcsúzásról való gondoskodás előtérbe kerül.

 

Privát nyugdíj

Saját nyugdíjas éveink minősége ma már csak rajtunk múlik.Sok nagyszülő számára szívet melengető érzés, ha gondoskodni tud unokái anyagi biztonságáról.

 

Munkatársaink segítenek Önnek, kérjen személyes tanácsadást.